Akabe


Ons SUPERHELDENKAMP zal doorgaan van maandag 2 juli om 11 uur tot woensdag 4 juli om 14 uur!
(De kampbrief volgt nog.)

BELANGRIJK!!!

Om ervoor te zorgen dat iedereen goed verzekert is tijdens onze activiteiten vragen wij de ouders om 35 euro per kind te storten op het rekeningnummer BE 47 3770 2660 1780.

Indien er al ouders gestort hadden op het rekeningnummer op de homepagina is dit geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u het verschil teruggestort krijgt.


Beste Akabe, mama's en papa's: hieronder vinden jullie een overzicht van de eerste vergaderingen van dit fantastische jaar!

Scoutse groetjes van jullie leiding: Joeri, Marthe, Zazoe, Janina en Roosje

Februari

Zaterdag 10 februari: Wii spelletjes (14-17u)
Vandaag doen we de perfecte activiteit bij slecht weer, we gaan met zijn allen Wii spelletjes spelen op groot scherm ! We zijn jullie om 14u op het kerkplein !

Zaterdag 24 februari: Dorpsspel (14-17u)
Dat Boutersem een prachtig dorp is, daar is geen twijfel over. Maar hoe goed kennen jullie ons dorp? Dat gaan we vandaag ontdekken. Afspraak op het kerkplein!

Maart

Zaterdag 17 maart: Bosspel (14-17u)
Vandaag staat er een echte scoutse klassieker op het programma. Wat is er beter dan een goed, ouderwets bosspel? Trek een warme jas en goede schoenen aan!

Zaterdag 31 maart: Kookvergadering (16.30-19.30u)
Op vraag van een aantal onder jullie koken we vandaag een echte driegangenmenu. Trek je koksmuts al maar aan en dan verwachten je met een lege maag om 16.30u op het kerkplein :-)

April

Zaterdag 14 april - Zondag 15 april: Wist-je-datjes-weetjes-weekend
Weekendbrief volgt nog!

Zaterdag 28 april: Dannydag (14-17u)
Vandaag organiseert Sam Collin, oud-leiding, met zijn organisatie "Avontuurlijk Natuurlijk" een dag met allerlei activiteiten: boomklimmen, paintball, boogschieten, lasertag en nog zoveel meer, voor elk wat wils! Het wordt zonder twijfel een onvergetelijke dag!

Mei

Zaterdag 12 mei: VERRASSINGSACTIVITEIT

  

Skoetje