Nieuws

Het warmste evenement van Scouts Boutersem staat weer voor de deur! Op zaterdag 16 november zal naar jaarlijkse gewoonte de fakkeltocht door ons dorp trekken.

De givers verkopen soep.

klik hieronder om te bestellen en voor meer info

Formulier pompoensoepverkoop

De kabouters verkopen dit jaar overheerlijke pralines om geld in te zamelen en hiermee leuke dingen te kunnen doen op kamp en doorheen het jaar.

CM en sommige andere ziekenfondsen zorgen voor gedeeltelijke terugbetaling van de kampen/weekends. Hier meer info over hoe u die terugbetaling kunt verkrijgen.

Op 13 oktober gaan we met ouders en oud-scouts op uitstap, ook alle scoutsouders zijn welkom. We houden het ditmaal weer dicht bij huis want we gaan op verkenning in Leuven.

De inschrijvingen voor nieuwe leden zijn geopend! Vul het formulier 'lid worden' op deze site in. Meer info in het tabblad 'info'.

Nu je zonen en dochters op kamp zijn, denk je misschien nostalgisch terug aan de tijd naar toen jij op kamp ging?

De inschrijvingen voor volgend scoutsjaar gaan vanaf 15 augustus 2019  om 12:00 van start. Vanaf dan zal het formulier 'lid worden'  beschikbaar worden om ingevuld te worden door NIEUWE leden. Meer info bij het tabblad  'INFO.

Een gezellige wandeling met een leuke, sfeervolle groep? Wie kan daar nu 'nee' tegen zeggen?

Subscribe to Nieuws