Nieuws

Omwille van een vastgestelde coronabesmetting onder de leiding, hebben we besloten om preventief ALLE scoutsactiviteiten dit weekend te schrappen. U kan vanavond nog een mailtje in uw inbox verwachten met alle nodige informatie.

Vergeet het lidgeld niet over te schrijven voor 7 oktober. Het lidgeld bedraagd 45€ op rekeningnummer BE63 7310 4647 6008.

De inschrijvingen voor nieuwe leden in het werkingsjaar 2020-2021 zijn van start gegaan!

CM en sommige andere ziekenfondsen zorgen voor gedeeltelijke terugbetaling van de kampen/weekends. Hier meer info over hoe u die terugbetaling kunt verkrijgen.

Het einde van het scoutsjaar is al in zicht en er staat dus ook een nieuw voor de deur. De inschrijvingen voor volgend scoutsjaar zullen op 1 augustus van start gaan!

Informatie omtrent de corona-maatregelen voor klein kamp 2020: (kapoenen & kawellen):
brief-kapoenen.docx

Het kampboekje van klein kamp 2020:
kampboekje-safari-kamp_1.pdf

GROOT KAMP

We gaan misschien op kamp, in bijlage vind u het boekje met alle informatie die u nodig heeft.

boekje

Scouts Boutersem zal al zijn activiteiten opschorten tot 3 mei.

Hulp nodig? Scouts Boutersem staat klaar voor jullie!

Subscribe to Nieuws