Nieuws

Groen licht van de veiligheidsraad! We mogen er terug aan beginnen, weliswaar met vele maatregelen. U ontving normaal al een mail met informatie, weldra volgt meer info over het inschrijvingsformulier.

Omwille van een vastgestelde coronabesmetting onder de leiding, hebben we besloten om preventief ALLE scoutsactiviteiten dit weekend te schrappen. U kan vanavond nog een mailtje in uw inbox verwachten met alle nodige informatie.

Vergeet het lidgeld niet over te schrijven voor 7 oktober. Het lidgeld bedraagd 45€ op rekeningnummer BE63 7310 4647 6008.

De inschrijvingen voor nieuwe leden in het werkingsjaar 2020-2021 zijn van start gegaan!

CM en sommige andere ziekenfondsen zorgen voor gedeeltelijke terugbetaling van de kampen/weekends. Hier meer info over hoe u die terugbetaling kunt verkrijgen.

Het einde van het scoutsjaar is al in zicht en er staat dus ook een nieuw voor de deur. De inschrijvingen voor volgend scoutsjaar zullen op 1 augustus van start gaan!

Informatie omtrent de corona-maatregelen voor klein kamp 2020: (kapoenen & kawellen):
brief-kapoenen.docx

Het kampboekje van klein kamp 2020:
kampboekje-safari-kamp_1.pdf

GROOT KAMP

We gaan misschien op kamp, in bijlage vind u het boekje met alle informatie die u nodig heeft.

boekje

Scouts Boutersem zal al zijn activiteiten opschorten tot 3 mei.

Subscribe to Nieuws