Nieuws

Dit mini kinderfotoboekje met foto’s van een gezin met 2 kinderen werd in de Stenen Blok gevonden. Omwille van privacy redenen tonen we deze foto’s hier niet.

Beste leden en ouders,

We moeten jullie helaas melden dat onze reis naar zee niet door kan gaan.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Jin van Scouts Boutersem de fenomenale Quiz en trappistenavond, en gaan we weer opzoek naar de jintelligentste mensen van Boutersem en omstreken.

Voor de verschillende takken zullen de kampen volgende zomer doorgaan op de volgende data:

Ook dit jaar gaan we weer tijdens onze jaarlijkse Fakkeltocht wandelen door de Boutersemse velden. Ter nagedachtenis van Emma gaat de opbrengst dit jaar naar Kom op tegen Kanker.

CM en sommige andere ziekenfondsen zorgen voor gedeeltelijke terugbetaling van de kampen/weekends. Hier meer info over hoe u die terugbetaling kunt verkrijgen.

Het medische fiche is van uiterst belang in gewone en in noodsituaties: zo weten wat uw kind kan en mag, en wat niet. Daarom raden we aan om bij de inschrijving dit onmiddellijk in orde te brengen.

Subscribe to Nieuws