Fakkeltocht 2019

Het warmste evenement van Scouts Boutersem staat weer voor de deur! Op zaterdag 16 november zal naar jaarlijkse gewoonte de fakkeltocht door ons dorp trekken.

Ook dit jaar gaat de opbrengst integraal naar 11.11.11. De tocht vertrekt om 19u30 aan scoutslokalen om daar terug aan te komen aan een knisperend kampvuur rond 21u00. Er is een tussenstop voorzien, waar er warme chocomelk en druppeltje kan gedronken worden. De wandeling is niet te lang en ook toegankelijk voor de kleinsten.

Voor wie niet van wandelen houdt kan om 21u00 naar de scouts afzakken, om in deze koude maand in fijn gezelschap op te warmen aan het kampvuur samen met een drankje. En dat allemaal ten voordele van het goede doel, je zou voor minder. Breng dus vrienden, familie, vage kennissen of zelfs compleet wildvreemden mee en geniet samen met ons van deze hartverwarmende gebeurtenis.