Scouts Boutersem zal al zijn activiteiten opschorten tot 20 april.

Hulp nodig? Scouts Boutersem staat klaar voor jullie!

Vanuit Scouts & Gidsen Vlaanderen is er beslist dat alle scoutsactiviteiten tot 31 maart worden opgeschort.

Zoals velen onder jullie ondertussen wel gehoord hebben is corona in het land.

De kerstperiode is weeral aangebroken, een tijd van gezelligheid en vreugde. Graag delen we deze dan ook met jullie. Daarom nodigt de jin van scouts Boutersem iedereen uit op een gezellige kerstdrink!

Het warmste evenement van Scouts Boutersem staat weer voor de deur! Op zaterdag 16 november zal naar jaarlijkse gewoonte de fakkeltocht door ons dorp trekken.

De givers verkopen soep.

klik hieronder om te bestellen en voor meer info

Formulier pompoensoepverkoop

De kabouters verkopen dit jaar overheerlijke pralines om geld in te zamelen en hiermee leuke dingen te kunnen doen op kamp en doorheen het jaar.

CM en sommige andere ziekenfondsen zorgen voor gedeeltelijke terugbetaling van de kampen/weekends. Hier meer info over hoe u die terugbetaling kunt verkrijgen.

Op 13 oktober gaan we met ouders en oud-scouts op uitstap, ook alle scoutsouders zijn welkom. We houden het ditmaal weer dicht bij huis want we gaan op verkenning in Leuven.

Subscribe to Nieuws