Klein Kamp 2020

Het kampboekje van klein kamp 2020:
kampboekje-safari-kamp_1.pdf

Dag leden en ouders,

Goed nieuws; klein kamp kan doorgaan! Wellicht met heel wat maatregelen, waar jullie zeker nog informatie over zullen ontvangen.
Hier vinden jullie al het kampboekje, met daarin ook de uren van aankomst en vertrek. Het zal anders verlopen dan andere jaren. De kabouters en welpen gaan op een ander uur moeten aankomen en ook bij het ophalen zal elke tak op een ander uur opgehaald moeten worden.
Indien jullie dus van plan waren om te carpoolen met kabouters en welpen tesamen zal dit niet meer mogelijk zijn. We snappen dat dit lastig is maar moeilijk gaat ook!

Normaal hebben jullie allemaal ook een mail ontvangen de voorbije week om u in te schrijven voor kamp. Indien u dit niet ontvangen heeft gelieve dan ZO SNEL MOGELIJK te mailen naar kabouters@scoutsboutersem.be om te bevestigen dat uw zoon/dochter mee gaat!
Hoe sneller we weten hoeveel leden er mee gaan, hoe sneller we alles voor het kamp kunnen regelen.

Wij gaan er alles aan doen om het een zo veilig mogelijk kamp te maken. Eén ding staat al vast, Corona of niet, het zal megaplezant worden!

Tot dan!
De kapoenen-, kabouter- en welpenleiding.