Nieuws

Nu je zonen en dochters op kamp zijn, denk je misschien nostalgisch terug aan de tijd naar toen jij op kamp ging?

De inschrijvingen voor volgend scoutsjaar gaan vanaf 15 augustus 2019  om 12:00 van start. Vanaf dan zal het formulier 'lid worden'  beschikbaar worden om ingevuld te worden door NIEUWE leden. Meer info bij het tabblad  'Over ons'.

Een gezellige wandeling met een leuke, sfeervolle groep? Wie kan daar nu 'nee' tegen zeggen?

De kapoenen verkopen wafels!
Om centjes in te zamelen zodat we op kamp leuke dingen kunnen doen, verkopen de kapoenen wafeltjes.

De jaarlijkse Quiz- & Trappistenavond, georganiseerd door Jin Scouts Boutersem, ligt weer in het verschiet . Ben je een doorwinterde quizzer of gewoon een liefhebber en lust je al eens graag een trappistje?

Ho ho ho! Volgende week vrijdag organiseren we met de Jin van Scouts Boutersem een kerstmarkt in het centrum van onze pittoreske gemeente.

Binnenkort is het weer dag van de natuur. Om onze hardwerkende leden nadien te belonen, roepen wij iedereen die zin heeft op om een cake of wafels te bakken en die de dag zelf mee te nemen. Alvast bedankt!

Binnenkort is het weer zover, de jaarlijkse 11.11.11 fakkeltocht van Scouts Boutersem staat weer voor de deur.

Naar jaarlijkse gewoonte verkoopt de givertak Halloween Pompoensoep voor €5 per liter!

Naar jaarlijkse gewoonte worden de mosselfeesten georganiseerd. Dit jaar zullen ze doorgaan op 24 en 25 november. Klik hier voor de flyer en prijzen!

Subscribe to Nieuws