Akabe

Medische fiche

De medisch fiche is van uiterst belang want zo weten wij wat u kind kan en mag en wat niet. Mogen wij u daarom vragen om deze zo snel als mogelijk in te vullen via deze link https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/src.1.TContentMembersList_OUTPUT.jsp?fbclid=IwAR1DqIKRlz497cSCuxiSuH_pnOUZsWsJijqSMtua119rAIwUaiy682LJwMw

Hiervoor moet u eerst een account aanmaken met het lidnummer dat op de lidkaart staat. Deze hebben jullie normaal allemaal gekregen maar moest dit niet het geval zijn dan mag je zeker een mailtje sturen en dan sturen wij het lidnummer door! 

Skoetje 


Zaterdag 15 februari: 14u-17u: Het grote experimentenspel

Vandaag halen we de wetenschapper in onszelf naar boven! Verwacht jullie dus maar aan heel wat leuke en fascinerende proefjes. Indien je thuis een echte wetenschappersoutfit hebt liggen dan mag je deze zeker aandoen! We spreken af om 14u op het kerkplein. 

Zaterdag 29 februari: 14u-17u: Carnavalvergadering

Vandaag gaan we carnaval vieren! Kom dus allemaal in je mooiste verkleedkleren en maak je klaar voor een namiddag vol knutselplezier! We spreken af om 14u op het kerkplein.

Alle activteiten in de maand maart worden opgeschort https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/nieuws/2020/03/12/nieuwsflits-activiteiten-scouting-on-hold?fbclid=IwAR26QUC9LCWi4DsmBlVoK2He4CGZ8TX7fwAlyrhoucFPuXaHoBCn7IIkHnk

Jammer genoeg worden ook onze activiteiten in april afgelast. Hopelijk hoeven we elkaar niet langer te missen en zien we elkaar snel terug!  https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/nieuws/2020/03/18/corona-sluit-onze-tenten-tot-20-april?fbclid=IwAR0B6-RzdUhfsU8ebbNFRIJyAf09tzFY4uZRPMMsuiBmy3hZUJUpWXH5WXw

Zaterdag 2 mei: 14u-17u: Provinciaal Domein Kessel-Lo

Vandaag maken we een uitstapje naar het provinciaal domein van Kessel-Lo. We spreken af om 14u op dit adres: Holsbeelsesteenweg 21, 3010 Leuven en jullie ouders mogen jullie hier weer komen oppikken om 17u. Tot dan! 

Zaterdag 16 mei: Daguitstap Planckendael

De laatste echte vergadering van het scoutsjaar sluiten we af met een daguitstap naar Planckendael!! We spreken af om 9u30 op het kerkplein op de scouts en jullie ouders mogen jullie hier weer komen oppikken om 17u. Breng zeker allemaal een lunchpakket mee en voldoende bescherming tegen de zon (als het mooi weer is). Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Het kamp zal doorgaan van 1juli 12u-3 juli 20u . Meer informatie volgt snel!