Akabe

Lidgeld 2020-2021

Het lidgeld van dit jaar bedraagt 35 euro, dit bedrag wordt rechtstreeks overgeschreven naar Scouts en Gidsen Vlaaderen en zorgt ervoor dat iedereen goed verzekerd is. Daarom vragen wij jullie om dit bedrag zo snel mogelijk over te schrijven naar BE43 7360 6088 0601 met als mededeling de naam van je kind. Moest dit bedrag een drempel vormen laat dan zeker iets weten via mail, dan kunnen wij verminderd lidgeld aanvragen voor je kind. 

Medische fiche

De medisch fiche is van uiterst belang want zo weten wij wat u kind kan en mag en wat niet. Mogen wij u daarom vragen om deze zo snel als mogelijk in te vullen via deze link https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/src.1.TContentMembersList_OUTPUT.jsp?fbclid=IwAR1DqIKRlz497cSCuxiSuH_pnOUZsWsJijqSMtua119rAIwUaiy682LJwMw

Hiervoor moet u eerst een account aanmaken met het lidnummer dat op de lidkaart staat. Deze hebben jullie normaal allemaal gekregen maar moest dit niet het geval zijn dan mag je zeker een mailtje sturen en dan sturen wij het lidnummer door! 

Skoetje 


Oktober

02/10 14u00-17u00: Startfeest

AFGELAST!! 

09/10 14u00-17u00: Ruimterace

Beste akaberen en toekomstige astronauten, vandaag is het eindelijk zo ver, de eerste vergadering staat voor de deur. Na weer een hele poos op ons lui gat gezeten te hebben, vliegen we er natuurlijk keihard in, letterlijk en figuurlijk. Vandaag kruipen we met z’n allen, na een grondige kennismaking, onze zelfgemaakte raket in en vliegen we naar de sterren en daar voorbij. Heb je altijd al eens een ruimte wandeling willen doen of wil je graag eens marsmannetjes spotten van dichtbij, kom dan zeker af. Het aftellen is alvast begonnen tot dan!!

23/10 11u30- 15u00: Snoezelen

Akaberen op verplaatsing! Een tocht naar het exotische Tielt-Winge zal ons leiden naar een zintuigprikkelende ervaring. Van het tot rust komen in een verwarmd waterbed tot ons volledig uitleven in muziek- en speelruimtes. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

November

06/11 18u30-21u00: Halloweense durftocht

Het is weer zover! De engste maand van het jaar is wederom aangekomen. De leiding heeft iets ontdekt! Voorbij pompoenen en spoken ligt een plek waar we veilig zijn van alle griezels, maar we durven er niet alleen naartoe! We vragen onze stoerste en dapperste akaberen om de leiding veilig en wel te begeleiden en in ruil kunnen jullie wel eens een flinke beloning verkrijgen! Voel jullie vrij om te verkleden. Hopelijk tot dan!

20/11 11u00 - 21/11 14u00: Wellnessweekend

Een wellness weekend in Spa, klinkt dat niet als een top idee? Maar waarom helemaal naar Spa rijden, als jullie leiding ook gewoon op de scouts in Boutersem een welness kan maken voor jullie? Inderdaad, jullie lezen het goed, de leiding gaat de scoutslocalen omtoveren tot een waar kuuroord zodat iedereen dit weekend helemaal tot rust kan komen! Laat die stress dus maar thuis en kom gezellig mee op weekend om helmaal 'zen' aan de nieuwe week te beginnen! 

December

04/12 14u00-17u00: Sinterklaas

Juli

01/07 - 03/07 Akabe-kamp