Akabe

Inschrijving

Leden die vorig jaar reeds ingeschreven waren hoeven niet opnieuw hun informatie door te sturen, nieuwe leden kunnen bij de leiding een blad vragen dat ze moeten invullen om ingeschreven te worden. Het lidgeld bedraagt dit jaar 33,60 euro en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer: BE43 7360 6088 0601. Dit bedrag wordt rechtstreeks overgeschreven naar Scouts en Gidsen Vlaanderen en dit wordt gebruikt voor verzekering, ondersteuning van de plaatselijke groepen, vorming voor leiding,... Voor wie het financieel moeilijk heeft bestaat het verminderd lidgeld. Als dit bedrag een drempel vormt, aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen of de leiding hierover aan te spreken.  

Medische fiche

De medisch fiche is van uiterst belang want zo weten wij wat u kind kan en mag en wat niet. Mogen wij u daarom vragen om deze zo snel als mogelijk in te vullen via deze link https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/src.1.TContentMembersList_OUTPUT.jsp?fbclid=IwAR1DqIKRlz497cSCuxiSuH_pnOUZsWsJijqSMtua119rAIwUaiy682LJwMw

Hiervoor moet u eerst een account aanmaken met het lidnummer dat op de lidkaart staat. Deze hebben jullie normaal allemaal gekregen maar moest dit niet het geval zijn dan mag je zeker een mailtje sturen en dan sturen wij het lidnummer door! 

Skoetje 


Zaterdag 28 september: 13:30-17u

Het scoutsjaar beginnen we zoals altijd met een groot startfeest! Jullie zijn samen met jullie ouders welkom om 13:30 op het kerkplein waar we kort onze nieuwe leiding zullen voorstellen. Daarna mogen de ouders naar huis en gaan we samen met de hele scouts een heel groot spel spelen! Wij kijken alvast superhard uit naar het nieuwe scoutsjaar!!

Zaterdag 12 oktober: 13:30-17u

Naar jaarlijkse traditie gaan we deze zaterdag naar de jeugddag! Maak jullie klaar voor een hele namiddag vol springkastelen en andere leuke attracties! We verwachten jullie om half twee aan de bib in Boutersem en daar mogen jullie ouders jullie ook weer komen ophalen. Vergeet ook zeker geen 5 euro mee te nemen! Tot dan!

Zaterdag 26 oktober-zondag 27 oktober: 13u zaterdag-14u zondag

Dit jaar gaan we op halloweenweekend! Zie hier de WEEKENDBRIEF, met alle informatie voor het weekend. 

Zaterdag 9 november: 14u-17u

Deze vergadering draait helemaal rond ballen. We gaan allemaal heel leuke spelletjes spelen met, je raad het al, een bal! Heb je thuis een leuke bal liggen dan mag je deze zeker meenemen! We spreken af om 14u op het kerkplein. 

Vrijdag 22 november:19u-21u

Deze vergadering gaan we een casino avond houden. Kom dus zeker met chicste outfit en je beste pokerface en wie weet wat voor lekkers kan je allemaal winnen! We spreken af om 19u op het kerkplein.

Zaterdag 7 december: 14u-17u

Deze vergadering krijgen we hoog bezoek, namelijk de Sint! Hopelijk zijn jullie dit jaar allemaal zeer brave kinderen geweest en hoeft roetpiet zijn zak niet te gebruiken. We spreken af om 14u op het kerkplein.

Vrijdag 20 december: 19u-21u

Op de laatste vergadering van het jaar gaan we een gezellig kerstfeestje houden. Jullie buiken hoeven niet helemaal vol te zitten want we gaan lekkere hapjes klaarmaken! Breng ook zeker allemaal een klein cadeautje mee ter waarde van 5 euro. We spreken af om 19u op het kerkplein!