Akabe

Medische fiche

De medisch fiche is van uiterst belang want zo weten wij wat u kind kan en mag en wat niet. Mogen wij u daarom vragen om deze zo snel als mogelijk in te vullen via deze link https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/src.1.TContentMembersList_OUTPUT.jsp?fbclid=IwAR1DqIKRlz497cSCuxiSuH_pnOUZsWsJijqSMtua119rAIwUaiy682LJwMw

Hiervoor moet u eerst een account aanmaken met het lidnummer dat op de lidkaart staat. Deze hebben jullie normaal allemaal gekregen maar moest dit niet het geval zijn dan mag je zeker een mailtje sturen en dan sturen wij het lidnummer door! 

Skoetje 


Zaterdag 15 februari: 14u-17u: Het grote experimentenspel

Vandaag halen we de wetenschapper in onszelf naar boven! Verwacht jullie dus maar aan heel wat leuke en fascinerende proefjes. Indien je thuis een echte wetenschappersoutfit hebt liggen dan mag je deze zeker aandoen! We spreken af om 14u op het kerkplein. 

Zaterdag 29 februari: 14u-17u

Meer informatie volgt.

Zaterdag 14 maart: 14u-17u

Meer informatie volgt.

Zaterdag 28 maart: 14u-17u

Meer informatie volgt.

Zaterdag 4 april: 11u-14u: woudloperskeuken

Vandaag doen we een echte scoutsklassieker, de woudloperskeuken! Hopelijk krijgen we het vuur snel aan en dan kunnen we genieten van lekkere pensen met appelmoes! We spreken af om 11u op het kerkplein en jullie ouders mogen jullie tegen 14u weer komen halen.

Zaterdag 18 april 14u-zondag 19 april 14u: weekend in Meldert

De weekendbrief volgt later!

Zaterdag 2 mei: 14u-17u

Meer informatie volgt.

Zaterdag 16 mei: Daguitstap

Meer informatie volgt.

Het kamp zal doorgaan van 1-3 juli. Meer informatie volgt snel!