Akabe

ZEER BELANGRIJK ALS JE MEE OP KAMP GAAT !!! GELIEVE DIT IN TE VULLEN VOOR JE VERTREKT!

De medisch fiche is van uiterst belang want zo weten wij wat u kind kan en mag en wat niet. Mogen wij u daarom vragen om deze zo snel als mogelijk in te vullen via deze link https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/src.1.TContentMembersList_OUTPUT.jsp?fbclid=IwAR1DqIKRlz497cSCuxiSuH_pnOUZsWsJijqSMtua119rAIwUaiy682LJwMw

Hiervoor moet u eerst een account aanmaken met het lidnummer dat op de lidkaart staat. Deze hebben jullie normaal allemaal gekregen maar moest dit niet het geval zijn dan mag je zeker een mailtje sturen en dan sturen wij het lidnummer door! 

Skoetje 


Zaterdag 19 januari: 14-17u 

We zetten het jaar in met een supertoffe activiteit: Bowlen! We spreken dus af aan de ingang van de Acro te Tienen, tot dan! 

Zaterdag 26 januari: 14-17u

Zijn jullie klaar voor een leuk spelletje? Dan verwachten we jullie zeker om 14u op het kerkplein! 

Zaterdag 16 februari 14u-17u

Vandaag gaan we een superleuk levensecht bordspel spelen! Hopelijk zien we jullie allemaal om 14u op het kerkplein!

Zaterdag 2 maart: 14u-17u

Vandaag gaan we een superleuke schattentocht maken! Breng allemaal jullie beste speurneus mee zodat we de schat kunnen vinden. We zien jullie allemaal om 14u op het kerkplein!

Zaterdag 9 maart: 19u-21u

Vandaag houden een echte casinoavond. Kom allemaal in jullie chicste gala outfit en je beste pokerface. We wachten jullie op om 19u op het kerkplein! 

Zaterdag 23 maart: 14u-17u

Vandaag gaan we sporten. Kom in beste sport outfit en maak je klaar om eens goed te zweten! Achteraf maken we nog een lekkere versnapering om terug wat energie op te doen. We verwachten jullie om 14u op het kerkplein.

Zaterdag 6 april: 11u-14u

Vandaag doen we een woudloperskeuken. We wandelen naar een mooi plekje in de natuur en maken samen een lekker middagmaal klaar. We verwachten jullie allemaal om 11u op het kerkplein!

Zaterdag 20 april: 14u-17u

We hopen op zeer mooi weer deze zaterdag want we gaan leuke waterspelletjes spelen! We verwachten jullie met een zomerse outfit om 14u op het kerkplein!

Zaterdag 4 mei 14u tot zondag 5 mei tot 14u

We gaan op weekend ! Lees hier de weekendbrief! 

Zaterdag 18 mei: verrassingsactiviteit

Vandaag gaan we snoezelen !!! Jullie worden allemaal verwacht om 9u 45 aan Het Balanske (Perklaan 55, 3390 Tielt-Winge) en jullie mogen hier terug opgehaald worden om 14u 45. Wij voorzien een lekker picknick voor 's middags dus jullie hoeven zelf geen eten mee te nemen. We gaan ook watersnoezelen dus vergeet zeker jullie zwemkledij niet (jullie kunnen deze best al aan doen want dit start meteen om 10u). Hopelijk tot dan ! 

Het kamp zal dit jaar doorgaan van zondag 30 juni 12u tot dinsdag 2 juli 17u. 
Hier kan je de kampbrief lezen!