Quiz & Trappistenavond 30 april

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Jin van Scouts Boutersem de fenomenale Quiz en trappistenavond, en gaan we weer opzoek naar de jintelligentste mensen van Boutersem en omstreken. Na 2 jaar opgesloten te zitten achter onze computer kunnen we dit evenement eindelijk terug live meemaken in de gemeentelijke feestzaal!!!!

Kom genieten van de leukste quiz van België en geniet van de talrijke trappisten (niet-trappisten worden natuurlijk ook aangeboden). De inschrijvingskost van een team bedraagt 20 euro en een team kan uit maximum 5 personen bestaan. De inschrijvingslink wordt zondag 3 april om 20:00 in het evenement geplaatst (https://fb.me/e/3gqbQwumy) en op deze site geplaatst dus hou het zeker in de gaten.

Ook dit jaar zal er een drankprijs zijn voor het team dat het meeste consumeert. Laat die godendrank maar vloeien!
De deuren zullen opengaan om 19:30 en de quiz start om 20:00, kom dus zeker op tijd. Wij kijken er alvast naar uit en begin al maar te studeren!
Het beloofde moment is eindelijk daar, de inschrijvingslink voor de quiz! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiEf5uSODVKFYAlHxE95oBzf9q-go8...