Givers

Zaterdag 06 april 2019 14u-17u Smokkelspel

De vader van Jantje had drie zonen: smikkel, smekkel en ... Jantje!

Zaterdag 13 april 2019 Geen vergadering

Jullie lieftallige leiding gaat vandaag een vorming volgen om zelfs NOG betere leiding te worden (dit lijkt onmogelijk maar we gaan het toch proberen). Hierdoor is het geen scouts voor jullie.

Zaterdag 20 april 2019 9u-18u Polletocht naar Scherpenheuvel

Vandaag gaan we Polle achterna. Polle is een beroemde ex-leider van scouts Boutersem die regelmatig staptochten organiseerde, polletochten genaamd. Wij besloten met de giverleiding ook nog eens een echte Polletocht te houden, meer bepaald van Boutersem naar de basiliek van Scherpenheuvel. Het wordt een tocht om te bezinnen over het leven en na te denken over ons geloof. Het is zondag trouwens ook Pasen, dus het is echt het ideale moment voor deze onderneming. Aan elk kapelletje zal kort gestopt worden om een kaarsje te branden.

VERTREK: 9u kerkplein

EINDE: De ouders mogen hun kinderen om 18u met de auto komen ophalen aan de basiliek van Scherpenheuvel (de 22km weer helemaal terugstappen zou wat te veel van het goede zijn)

MEE TE PAKKEN: Boterhammetjes voor onderweg