Givers

De Wet: 

We hopen natuurlijk dat jullie die wel kennen, maar toch voor de noobies onderons geven we ze nog een keer: 

Wij zijn givers. 

Wij wagen het avontuur. 

We zijn kameraden en willen eerlijk zijn met elkaar. 

We willen samenwerken en beslissen.

We zeggen onze mening en luisteren naar die van anderen. 

Zelf zet ik al eens de eerste stap.

Ik help graag waar ik kan. 

Ik wil winnen, maar kan verliezen. 

Ik respecteer wat waardevol is: mens, natuur en materiaal. 

Leidingsvoorbeeld zal ons hierbij helpen. 


Skoetje oktober 

Zaterdag 2 oktober : startfeest (14-...)

Nu we eindelijk verlost zijn van dit vieze virus mogen we terug met zoveel samenkomen als we willen en daar maken wij op scouts Boutersem graag gebruik van! Kom dus allemaal naar het fantastische startfeest waar wij gaan zorgen voor een photoboot en andere leuke standjes ;) Natuurlijk zijn er ook drankjes en eten aanwezig dus als je geen zin hebt om de spelletjes te doen kom dan gerust wat eten en drinken en een beetje schimmelen! Daarna gaat het grootste feest van Baatsem en omstreken van start: Hawaijin!! Dus vraag aan jullie oudertjes of ze mee komen en kom zelf nog eens feesten na dat 1,5 jaar binnen zitten :) 

Zaterdag 9 oktober: Territorium-afbakening-vergadering (14-17u)

Zoals de meesten onder jullie weten hebben wij met de giver-tak ons enige echte eigen lokaal, dit vraagt natuurlijk ook om een gezellige inrichting. Wij gaan vandaag opzoek naar de leukste spullen in heel Baatsem en gaan aan de slag met verf en zoveel meer! Breng dus ook je eigen leuke spullen mee die je weg wilt thuis, maar die wel een leuk plekje kunnen krijgen in ons lokaal.

Zaterdag 16 oktober: techniekenvergadering (14-17u) 

Smeer jullie handen maar in, want ze gaan afzien tijdens deze 3 uur vol van sjorren en vuur maken en zoveel meer! We gaan voor een echte scoutsvergadering vandaag: techniekenvergadering. Wees daar, want je wilt echt wel mee werken aan de coolste sjorring ooit, anders ben je saai xoxo 

Vrijdag-zaterdag 22-23 oktober: POMPOENSOEPVERKOOP (vrijdag 19:30u- zaterdag ...)

Jajaa het mag weer! Halloween komt er weer bijna aan dus dat wil zeggen: pompoensoep. Vrijdagavond om 19:30u beginnen we eraan! We gaan koken alsof ons leven ervanaf hangt tot diep in de nacht, dus breng ook een matje en een slaapzak mee zodat jullie ook op de scouts kunnen overnachten. Zo kunnen we blijven koken en zaterdag goed op tijd beginnen met onze verkoop. We gaan voor het record van pompoensoepverkopen! Het word leutig, het wordt plezant dus haal die keukenmesjes en snijplankjes (neem die mee!! want er zijn er niet genoeg op de scouts) maar boven en kom kom komm!! Voor zaterdag is het ook handig als jullie je fiets en fietstassen mee hebben zodat jullie kunnen rond fietsen in Baatsem om te verkopen! 

Vrijdag-zondag 29-31 oktober: WEEKEND

Jipppieee het is weer tijd voor een echt giverweekend! Hier vind je de weekendbrief: /sites/scoutsboutersem.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/weekendbrief_givers_0.pdf


Skoetje November 

Zaterdag 6 november (14-17u) : Dag van de natuur

Jeeej het is november en jullie weten allemaal wat dat wilt zeggen! We gaan werken in de snoekegracchtt!! Het wordt echt leuk dit jaar, dus ik zou echt komen ;) Het wordt echt de tofste activiteit van het jaar en als scout is het ook belangrijk om zorg te dragen voor de natuur, dus toon dat je een echte scout bent en kom kom kom!!!

Zaterdag 13 november (uren volgen nog) : Fakkeltocht

Vandaag geen activiteit overdag, maar wel 's avonds! Kom allemaal naar de fakkeltocht en koop er goed veel, daarna kan er ook gechilld worden in de lokalen. Neem ook heel je familie en al je vrienden mee, want dit jaar gaat de opbrengst van de fakkeltocht naar "Kom op tegen Kanker" speciaal voor ons Emma, dus wees daar! 

Zaterdag 20 november (14-17u) : episch dorpsspel 

Oohja vandaag wordt het echt mega leuk. We hebben voor jullie het meest epische dorpsspel ooit in elkaar gestoken dus als je wilt winnen zou ik zeker komen ;)