Givers

ENKELE REGELS:

- Scoutshemd en sjaaltje zijn verplicht!

- Probeer zoveel mogelijk met de velo te komen 

- Zorg dat ge de wet en het avondlied kent

CORONA DINGEN:

- We spreken af aan het giverlokaal, dus niet aan het kerkplein! Je moet binnenkomen via de Elzenstraat. Fietsen aan de lokalen zetten.

- Mondmasker aan gedurende de hele vergadering

- Indien je iets wilt drinken tijdens de vergadering dien je uw eigen drinkbus mee te nemen.

Skoetje September:

19/09: Overgang (14u-17u).  U kent het ondertussen wel al, zorg dat je kleren aandoet die een beetje vuil en nat mogen worden!

26/09: t zal welzijn spel (14u -17u). 

Skoetje Oktober:

03/10: Iets met sjorren enzo (14u - 17u). Het is mogelijk dat deze vergadering wat uitloopt om onze constructie helemaal af te maken.

10/10: AFSCHAFFING ACTIVITEIT 

OMWILLE VAN EEN VASTGESTELDE CORONABESMETTING ONDER DE LEIDING, HEBBEN WE BESLOTEN OM PREVENTIEF ALLE ACTIVITEITEN DIT WEEKEND TE SCHRAPPEN. 

17/10: Werenberg werkendag (13u30-17u) afspraak op het kerkplein

Neem werkhandschoenen mee, en als je thuis een bosmaaier teveel hebt liggen is die ook altijd welkom xx

24/10: 14-17u verassingsspel

Aangezien we voor onbepaalde tijd geen fysieke vergaderingen meer mogen doen zullen we proberen wat online alternatieven te voorzien!

31/10:  Online filmavond  (19u - 21u30). Joepie we kijken een film vanavond! omdat we niet meer samen mogen komen dit weekend voor de filmavond, hebben we besloten dit online te doen!!!! jipiee! jullie kunnen dus nog altijd suggesties voor films doorgeven op het berichtje in de fb groep of door ons te mailen. 📷 We gaan samen film kijken via deze site: https://twoseven.xyz/ hiervoor moet je een extensie installeren (wordt wel duidelijk als je je aanmeld enz), en deze kan je best al installeren voor de filmavond begint. We gaan het doen van 19-21u zoals gepland 📷 (dus om 19u online er zijn, de link wordt ervoor gedeeld). Doe allen uw scoutshemd aan 📷 , neem een snackje en drankje, pak uw zachtste deken en knuffel en dan zien we jullie dan 📷 kusjes, de leiding

LINK: https://discord.com/invite/etdyQKxn?fbclid=IwAR1BMoKz6QjWe91lH7Mwhi2tq2k... Dit is een discord link, normaal is hier geen account voor nodig

Skoetje November:

07/11: online quiz op sunnieday! 20u - 22u

De Slimste Giver ter wereld weet dat een sjorring een knooptechniek is en dat een gamel iets is om je eten in te stoppen. Hij/zij weet ook dat je je scoutshemd moet aanhebben op de opening en een HUDO ervoor zorgt dat je darmen niet verstoppen... We verwelkomen jullie bij deze op onze heuse eerste editie van de Slimste Giver ter Wereld. Een knotsgekke quiz vol met prangende vragen en hilarisch mopvertier! Meer info volgt snel maar noteer dit almaar in je agenda: deze zaterdag 7 november van 20-22u op https://www.sunnieday.nl/. Voor zij die nog geen account hebben op deze site, maak het alvast aan vóór dan en schaf jezelf een coole/cute/zwoele outfit aan, want het wordt een feest van een quiz! Tot dan!

Naam van de kamer op sunnieday: Quiz Stam Baatsem wachtwoord: Boutersem

Praten zal weer via discord gebeuren. Link: https://discord.gg/nXP2W5h4

14/11: Wie is de mol op discord. 14u-17u

Dag givers, volgende week is het 'wie is de mol?'-spel van 14-17. We zouden hiervoor graag hebben dat jullie met een grote groep aanwezig zijn want het is echt een tof spel! De quiz zaterdag was ook al zeker geslaagd (vraag aan de aanwezigen 😉 ), maar het is natuurlijk altijd toffer als we met veel zijn. Voor het mollenspel is het belangrijk dat jullie op discord kunnen en je micro kunnen aanzetten. Liefst ook camera als dit gaat want das soms nodig in het spel. We sturen nog een link naar het discordkanaaltje dat we dan gaan gebruiken, maar oefen al eens op de giversdiscord zodat jullie weten hoe het moet.

Discord link: https://discord.gg/ZPVvn96g Nieuwe server!

How to discord: https://www.youtube.com/watch?v=hl9kXMFk_iQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR...

21/11: Chillavond 19u-21u   https://discord.gg/sH3HhvJu

deze zaterdag komen we wederom online op discord van 19-21u. Er is geen spel gepland maar we gaan gewoon wat babbelen, filmpjes kijken, online spelletjes spelen,... Zou leuk zijn als jullie allemaal talrijk aanwezig zijn xxx Tot dan