Givers

Skoetje September

Zaterdag 21/09 van 14u-17u: DOOP!

Als givers kennen jullie de traditie al goed genoeg, de eerste vergadering van het jaar is natuurlijk de doop. Doe kleren aan die vuil mogen worden en wees op je beste humeur!

Zaterdag 28/09 van 14u-17u: Startfeest

De officiële startdag van een gegarandeerd topjaar! Leden welkom voor de tweede vergadering van het jaar en iedereen daarna ook welkom op de nieuwe editie van Hawaijin!!

Skoetje Oktober

Zaterdag 05/10 van 14u - 18u : Lokaal inrichten

Op deze derde vergadering van het jaar gaan we ons giverlokaal herinrichten! Als je we nog tijd overhebben gaan we ook op de werenberg aan de slag!

Zaterdag 12/10 van 13u30 - 17u: Jeugddag

Op deze vierde vergadering van het jaar is het jeugddag! Als givers kennen jullie dit al wel! We spreken af aan de GBB! Breng zeker 5 euro mee voor de inkom!

18/10 tot 20/10: Weekend Numerro 1

Ziehier de gegeerde weekendbrief in al zijn glorie!!!  Download hem nu!

/sites/scoutsboutersem.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/users/user20/sprookjesweekend_finished.pdf

Belangrijke info:
Vertrek: vrijdag om 18u20 op het kerkplein
Wederkeer: zondag om 12u12 in Leuven station

Indien jullie beschikken over een buzzypas, gelieve deze mee te nemen aangezien we met de bus gaan!

Zaterdag 26/10 : Vergadering

Meer info over deze vijfde 'vergadering' van het jaar volgt nog.

Skoetje November

Zaterdag 02/11: Dag van de natuur

Op deze zesde vergadering van het jaar gaan we onze handen uit de mouwen steken voor de natuur. We gaan hard werken in het mooiste natuurgebied van Boutersem, de Snoekengracht, opdat we een optimale biodiversiteit kunnen behouden in onze gemeenschap!

08-09/11: Pompoensoepverkoop

Als zevende 'vergadering' van het jaar is het de jaarlijkse pompoensoepverkoop! Meer info hierover volgt nog.

Zaterdag 16/11: Fakkeltocht

Meer info volgt nog over de fakkeltocht!

23/11: Mosselfeesten

Meer info volgt nog!

Zaterdag 30/11van 14u-17u: Vergadering

Meer info volt nog over de negende vergadering van het jaar.

Skoetje December

06/12 of 07/12 (ik kon het niet lezen) : ....

Hij komt! hij komt! (op de tiende vergadering van het jaar), die lieve goede...

Zaterdag 14/12: Sluipdropping

Meer info over de elfde vergadering van het jaar volgt nog.

Vrijdag 20/12:

Meer info over de twaalfde vergadering van het jaar volgt nog.