Kabouters

De wet:

Een kabouter is klein
Een kabouter is fijn
Een kabouter maakt veel plezier
En daarom zijn wij hier.

Het avondlied (steeds in gebedshouding):

Wij knielen neer om u te zingen

Scouts en Gidsen knielen wij neder,    (hier gaan we door de knieën)
door de stilte weerklinkt onze bé bé bé bé bé bé  (hier komen we weer recht)
Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

skoetje Februari

01/02 – 18:30-20:30 Filmavond:

Laten we samen komen om een geweldige film te kijken, want dit weekend maken we van de scouts een echte cinema. Neem zeker je favoriete film mee.

09/02 – 14:00-17:00 Schaatsen:

Het is weer die tijd van het jaar. Het is buiten super koud dus wij gaan naar binnen waar het NOG kouder is, want we gaan schaaaatsen! We verzamelen om 14:00 aan de schaatsbaan in Haasrode, er wordt ook om 13:30 verzameld aan het kerkplein om te carpoolen. vergeet zeker geen 7 euro mee te nemen!!!

16/02 - 14:00-17:00 het grote Cupidospel:

Nu is het de laatste tijd toch wel echt HEEL koud geweest, daarom gaan we ons nu goed opwarmen. En dat gaan we natuurlijk doen met de warmste dag van het jaar: de dag van de liefde, valentijn. Bereid jullie verleidingstechnieken maar goed voor want de welpen komen ook al hun charmes in de strijd gooien.

23/02 - 14:00-17:00 verrassingsspel:

Iedereen weet ondertussen al wel dat de scouts het hoogtepunt van de week is en elke vergadering uren vol plezier zijn. Daarom gaan we nog niet vertellen welk geweldig leuk spel we vandaag gaan doen zodat er toch een beetje mysterie in de lucht blijft hangen.

skoetje maart

02/03 - geen vergadering:

Omdat de leiding zelf op weekend gaat is er jammer genoeg geen vergadering vandaag. Maar we beloven het goed te maken door ervoor te zorgen dat het kawellen weekend EXTRA leuk wordt.

08/03-10/03 weekend!!:

Het is weer zover, een super geweldig ultra leuk weeeeeeeeekend!!!!! Bereid jullie dus maar voor op drie dagen gevuld met plezier, avontuur en misschien zelfs een beetje romantiek. Meer informatie hierover zal nog volgen in de weekendbrief.

Kamp: 03/07-09/07