Kabouters

De wet:

Een kabouter is klein
Een kabouter is fijn
Een kabouter maakt veel plezier
En daarom zijn wij hier.

Het avondlied (steeds in gebedshouding):

Wij knielen neer om u te zingen

Scouts en Gidsen knielen wij neder,    (hier gaan we door de knieën)
door de stilte weerklinkt onze bé bé bé bé bé bé  (hier komen we weer recht)
Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

Corona Maatregelen

Zoals gewoonlijk spreken wij af aan het kerkplein aan het einde van de Dorpsstraat. Wij verzoeken ouders of in de auto te blijven of de maatregelen te respecteren, afstand te houden en een masker aan te houden indien u niet met de auto bent. De vergaderingen zullen zoals gewoonlijk van 14u-17u doorgaan tenzij anders vermeld op het Skoetje. Wij vragen de kabouters ook om zelf eigen spullen als drinkbus, fiets, etc mee te brengen wanneer nodig om zo coronaproof te blijven.
Alvast bedankt aan alle ouders en leden de maatregelen te volgen!!

Skoetje

Beste ouders,

Met de huidige coronamaatregelen kunnen we gelukkig terug samen komen in patrouilles. We vragen jullie nu meer dan ooit om jullie zeker aan de regels omtrent afstand, maskers, etc. te houden zodat we hopelijk onafgebroken het scoutsjaar kunnen verder zetten. We zien jullie graag elke week zaterdag terug op de scouts, tot dan!!

Skoetje April

Zaterdag 03/04 14u - 17u: Quiz
Onze kabollebozen kunnen zich vandaag weer eens bewijzen met de aartsmoeilijke quiz dat hun leiding voor hun heeft voorbereid!

Zaterdag 10/04 14u - 17u: Dorpsspel
Hoe goed kennen jullie je eigen dorp? De leiding heeft een topspel op verplaatsing georganiseerd met tussenstops in dé hotspots van Baatsem City.

Zaterdag 17/04 14u - 17u: TBA

Zaterdag 24/04 14u - 17u: TBA

Tot dan laten we jullie alvast weten dat het kamp deze zomer normaliter van 4 tot 10 juli zal doorgaan, maar meer informatie volgt hier later nog over!