Kabouters

De wet:

Een kabouter is klein
Een kabouter is fijn
Een kabouter maakt veel plezier
En daarom zijn wij hier.

Het avondlied (steeds in gebedshouding):

Wij knielen neer om u te zingen

Scouts en Gidsen knielen wij neder,    (hier gaan we door de knieën)
door de stilte weerklinkt onze bé bé bé bé bé bé  (hier komen we weer recht)
Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

Skoetje Januari

05/01 - 19:00-21:00 Gezelschapsspelletjes avond:

De feestdagen zijn gedaan maar dat betekent niet dat de gezelligheid moet stoppen. Daarom gaan we vanavond samen komen om te genieten van onze favoriete gezelschapsspelletjes! Is er een spel dat je thuis hebt liggen en dat niet mag ontbreken, neem het dan zeker mee.

12/01 – 19:00-21:00 Verwenavond:

Omdat we toch wel een echt geweldige bende zijn verdienen we het om eens lekker in de bloemetjes gezet te mogen worden. Bereid je maar voor op de meest relaxed avond van je leven.

19/01 – Geen vergadering:

Een drama! Een catastrofe! Een eerste wereldprobleem! Omdat jullie leiding suuuuuUuUuUUUUper hard aan het studeren is voor hun examens zal er deze week geen vergadering zijn. Maar niet getreurd, volgende week is er een extra leuke vergadering om het goed te maken.

26/01 - 19:00-21:00 Girlsnight:

Giiiiiirls zijn jullie klaar voor een girly avond vol met girly activiteiten? Natuurlijk zijn jullie dat als echte scouts-girls. Wat we juist gaan doen is nog een grote verrassing maar doe je dansschoenen maar aan, warm die stembanden op en stretch die beentjes al maar goed.

skoetje Februari

02/02 – (uren volgen nog, dit kan ook op 01/02 vallen) Filmavond:

Laten we samen komen om een geweldige film te kijken, want dit weekend maken we van de scouts een echte cinema. Neem zeker je favoriete film mee.

09/02 – (uren volgen nog) Schaatsen:

Het is weer die tijd van het jaar. Het is buiten super koud dus wij gaan naar binnen waar het NOG kouder is, want we gaan schaaaatsen! Praktische informatie hierover zal nog volgen.

Kamp: 02/07-09/07