Kabouters

De wet:

Een kabouter is klein
Een kabouter is fijn
Een kabouter maakt veel plezier
En daarom zijn wij hier.

Het avondlied (steeds in gebedshouding):

Wij knielen neer om u te zingen

Scouts en Gidsen knielen wij neder,    (hier gaan we door de knieën)
door de stilte weerklinkt onze bé bé bé bé bé bé  (hier komen we weer recht)
Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

Corona Maatregelen

Zoals gewoonlijk spreken wij af aan het speeltuintje bij de scouts. Wij verzoeken ouders of in de auto te blijven of de maatregelen te respecteren, afstand te houden en een masker aan te houden indien u niet met de auto bent. De vergaderingen zullen zoals gewoonlijk van 14u-17u doorgaan tenzij anders vermeld op het Skoetje. Wij vragen de kabouters ook om zelf eigen spullen als drinkbus, fiets, etc mee te brengen wanneer nodig om zo coronaproof te blijven.
Alvast bedankt aan alle ouders en leden de maatregelen te volgen!!

Skoetje September

19 September 14u-17u: Overgang

Voor nieuwe en oude kabouters alom plezier en niks plezieriger dan de doop!! Wij gaan ons goed amuseren en we raden jullie aan kleren aan te doen die vuil mogen worden. Hemd laat je vandaag misschien beter thuis! We verzamelen aan de speeltuin om 14u!

26 September 14u-17u: Olympische Spelen

Jullie leiding was deze zomer bijzonder teleurgesteld toen hun lievelingsevenement niet door mocht gaan... Dus brengen we Tokyo naar Boutersem en houden we onze eigen Olympische Spelen om het jaar op actieve noot te beginnen!

Skoetje Oktober

03 Oktober 14u-17u: Verwendag

Geen betere manier om je nieuwe groep op de scouts te leren kennen dan eens goed schimmelen en chillen. Wees bereid in de watten gelegd te worden!

10 Oktober 14u-17u: 1-Tegen-Allen

Eerste uitdaging van het jaar! Lukt het de Kabouters om de opdrachten van de leiding uit te kunnen voeren? Wij gaan het al zeker pittig maken dus wij wensen jullie succes!

17 Oktober 14u-17u: Vlaggenroof
Weer zo'n absolute scoutsklassieker! We verwachten dat elke Kabouter vandaag een sneaky kantje toont in deze vergadering op verplaatsing!

23 - 25 Oktober: Weekend
Wegens corona gaan we dit jaar pas een week op voorhand kunnen garanderen of het weekend doorgaat. Meer duidelijkheid hierover en de weekendbrief volgen dus!

31 Oktober: Het Grote Roddelspel
Tot nu toe nog een groot geheim, jullie zullen er wel ergens over horen... Maar niet doorvertellen eh!