Kabouters

De wet:

Een kabouter is klein
Een kabouter is fijn
Een kabouter maakt veel plezier
En daarom zijn wij hier.

Het avondlied (steeds in gebedshouding):

Wij knielen neer om u te zingen

Scouts en Gidsen knielen wij neder,    (hier gaan we door de knieën)
door de stilte weerklinkt onze bé bé bé bé bé bé  (hier komen we weer recht)
Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

Skoetje September-Oktober

Zaterdag 25 September: 14u-17u Overgang

Trek je vuilste kleren aan want vandaag laten de 2de- en 3dejaars zien aan de 1stejaars hoe een kabouter zich vuil maakt! We verzamelen in de speeltuin, Dorpsstraat 5 in Boutersem.

Zaterdag 2 Oktober: Startdag
Neem je mama en papa maar mee om samen rond te lopen op de Startdag van Scouts Boutersem. Meer info op de homepage.

Zaterdag 9 Oktober: 14u- 17u Het Grote Madammen Spel
Pas maar op! Aan de kant! Het wordt hier gevaarlijk! De strijd tussen de grote madammen is losgebarsten. Wie is de sterkste? Wie troeft de andere af met een sluwe list? Wie is zo knap dat het hele slagveld in zwijm valt? Dat zullen we zien tijdens dit spel!  De kabouters verzamelen altijd in de speeltuin, Dorpsstraat 5 in Boutersem, tenzij dit anders op het skoetje vermeld staat.

Zaterdag 16 Oktober: 14u-17u Opstand van de Boerinnen
De Boerinnen zijn het beu! Ze moeten de hele dag binnen blijven van de boeren. Ze mogen niks en moeten de hele tijd voor de kinderen zorgen. Ze zijn het beu! Ze gaan eens laten zien aan de boeren hoe veel beter zij wel niet zijn in rijden met de tractor, het verzorgen van de dieren, het binnenhalen van de oogst, ... En als dat lukt, dan gaan ze ergens anders wonen!

Zaterdag 23 Oktober: 14u-17u Nog Even een verrassing

Vrijdag 29 Oktober - Zondag 31 Oktober: Hallooweekend

Wij gaan op Halloweekend met de kabouters! De informatie vind je in de link hieronder.

Weekendbrief