Kabouters

De wet:

Een kabouter is klein
Een kabouter is fijn
Een kabouter maakt veel plezier
En daarom zijn wij hier.

Het avondlied (steeds in gebedshouding):

Wij knielen neer om u te zingen

Scouts en Gidsen knielen wij neder,    (hier gaan we door de knieën)
door de stilte weerklinkt onze bé bé bé bé bé bé  (hier komen we weer recht)
Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

skoetje maart

02/03 - geen vergadering:

Omdat de leiding zelf op weekend gaat is er jammer genoeg geen vergadering vandaag. Maar we beloven het goed te maken door ervoor te zorgen dat het kawellen weekend EXTRA leuk wordt.

08/03-10/03 weekend!!:

Het is weer zover, een super geweldig ultra leuk weeeeeeeeekend!!!!! Bereid jullie dus maar voor op drie dagen gevuld met plezier, avontuur en misschien zelfs een beetje romantiek. Meer informatie hierover zal nog volgen in de weekendbrief.

/sites/scoutsboutersem.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/kawellen-weekendbrief.pdf

16/03 - 14:00-17:00 afval actie:

naar jaarlijkse traditie gaan we deelnemen aan de afval opruim actie om er voor te zorgen dat Boutersem het prachtigste en properste dorp van heel de wereld blijft. we verzamelen aan het speeltuintje om dan samen op pad te gaan.

23/03 - 14:00-17:00 smokkelspel:

Smikkel, smekkel, smakkel. Deze woorden rijmen op smokkel maar hebben niets te maken met de vergadering want dit wordt een super serieus spel. Eigenlijk is de scouts de grootste smokkelring van Boutersem en gaan we vandaag testen of jullie klaar zijn om er bij te horen. Bereid jullie dus maar voor op een namiddag vol intriges en verraad.

30/03 - 14:00-17:00 leidingswissel:

Iedereen weet dat de kabouters de leukste leiding hebben van heel de scouts. Nu zijn alle andere takken daar heel jaloers op en hebben we besloten om de leiding eens door elkaar te gooien. Krijgen jullie vandaag een welpenleider, een kapoenenleider of misschien zelfs een giverleider? Kom zeker kijken wie het zijn en welk super leuk spel ze gemaakt hebben voor jullie!

skoetje april

06/04 - 14:00-17:00 echte mannenspel:

Een kabouter is klein en een kabouter is fijn, maar dat is niet altijd waar. Vaak kan een kabouter ook heel stoer en sterk zijn zoals echte mannen. Wees dus maar klaar voor een namiddag vol ravotten en ruwigheid.

13/04 - geen vergadering:

Het is weer een donkere dag voor de Kabouters, het is vandaag geen vergadering. Maar niet getreurd, jullie lieftallige leiding gaat vandaag een vorming volgen om zelfs NOG betere leiding te worden (dit lijkt onmogelijk maar we gaan het toch proberen). Zo zal ook de rest van het jaar NOG leuker worden! Tot volgende week!!!!!!

20/04 - 10:00-14:00 woudloperskeuken:

Eten is heel belangrijk en ook wel heel erg leuk, maar een echte scout die gaat niet zomaar eten in een 5 sterren restaurant. Neen neen, die gaat eten in de wildernis op een zelf gemaakt vuur!

Belangrijk om mee te nemen!!!

• 3 euro, liefst gepast
  • fiets
  • fietshelm
  • fluohesje
  • gamel
  • bestek
  • een stevige conditie
  • heel mooi weer

27/04 - waterspelletjes:

Spitter, Spetter, Spatter. Jullie helderziende leiding heeft voorspeld dat het vandaag prachtig en warm weer gaat worden. Natuurlijk is het dan heel belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Doe zeker ook kleren aan die nat mogen worden want het plezier kan er wel eens vanaf spatten.

skoetje mei

04/05 - 13:00-18:00 Provinciaal Domein:

Vandaag organiseren we een super ultra coole uitstap. En we worden zelfs vergezeld door al jullie favoriete welpen!!! Wij zorgen voor de inkom en een kleine versnapering. Meer informatie volgt nog.

Kamp: 03/07-09/07