Algemene info

• Vergeet niet om in te schrijven voor iedere vergadering, zo kunnen we de groepjes beter verdelen.
  • Neem naar iedere vergadering een eigen drinkbus mee (zorg dat je naam erop staat). Zo kunnen we gemakkelijker water verdelen met de veiligheidsmaatregelen in het achterhoofd.

De wet

De welp volgt de oude wolf,

de welp is moedig en houdt vol

Avondlied

Het avondlied (steeds in gebedshouding):

Wij knielen neer om u te zingen

Scouts en Gidsen knielen wij neder,    (hier gaan we door de knieën)
door de stilte weerklinkt onze bé bé bé bé bé bé  (hier komen we weer recht)
Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

Skoetje april

Zaterdag 3 april 14u-17u: Techniekenvergadering

Omdat jullie nog veel te leren hebben...

Zaterdag 10 april 14u-17u: Bos bos bos

Bos, bos, bos, alle remmen los!

Lekker ravotten tussen de blaadjes en het mos

Misschien zien we wel een vos

Tot zaterdos!

Zaterdag 17 april 14u-17u: Slag bij Vlissingen

Deze zaterdag is het precies 448 jaar geleden dat de zeeslag bij Vlissingen plaatsvond. Om dat te herdenken zullen wij deze historische zeeslag herbeleven. Bereid je voor op het meest epische wateravontuur aller tijden.

Zaterdag 24 april 14u-17u: Filmdag

In deze coronaperiode kijken mensen veel meer films dan vroeger. Van dat succes kunnen ook wij een graantje meepikken. Deze zaterdag maken wij een echte film! Breng gerust verkleedkleren mee zodat we de beste film aller tijden kunnen maken. Tot dan!

Skoetje mei

Zaterdag 1 mei 14u-17u: Gevangenisspel

Zaterdag 8 mei 14u-17u: Grote girls-game

Wat is dat nu weer? Grote girls-game, serieus? Jaja, we gaan een meisjesspel spelen, voor en door meisjes. Maar niet getreurd, we weten wat we doen. Onze experten selecteerden de beste elementen uit meidengames, gebaseerd op jarenlange ervaring om u, de welp, een ongeëvenaarde vergadering te kunnen bieden.

Zaterdag 15 mei 14u-17u:

Dit is de laatste vergadering van het scoutsjaar. De volgende keer dat we elkaar zien is op kamp.