Kapoenen

Sjaaltjes

De voorraad sjaaltjes is aangevuld. Vanaf nu kan je iedere vergadering een sjaaltje kopen.

Datum kamp 5/07-10/07

Powerpoint infoavond:

/sites/scoutsboutersem.scoutsgroep.be/files/wysiwyg/users/user5/infoavond-kapoenen502.pptx

Hierin staat de meest relevante info over het komende scoutsjaar die ook op de infoavond werd medegedeeld.

Kapoenenlied (melodie = hoedje van papier):

Eén, twee, drie, vier, kapoenen maken veel plezier

Eén, twee, drie, vier, Kapoenenland is hier

En zonder vriendje bij de hand

Komt niemand door Kapoenenland

Eén, twee, drie, vier, Kapoenenland is hier

Skoetje januari:

Wijziging van de planning: sluipspel is op 18 januari en spelletjesavond op 11 januari. De uren blijven dezelfde.

Zaterdag 4 januari 18u30-20u30: quiz

Wie van alles een beetje weet, weet van veel niets. Sommige kapoentjes hebben nog niet eens hun eerste leerjaar afgerond, maar dat wil niet zeggen dat ze niets weten. Ze verbazen hun leiding keer op keer. Nu gaan we zien hoe creatief, sportief maar vooral hoe schattig en lief de quizvragen en opdrachten worden beantwoord.

Zaterdag 11 januari 18u30-20u30: gezelschapsspelletjes-avond

Lekker gezellig warm binnen de leukste spelletjes spelen. Neem jullie favoriete gezelschapsspelletjes mee.

Zaterdag 18 januari 18u30-20u30: sluipspel

De leiding wordt getest of ze tijdens de blok nog genoeg focus over hebben om alle kapoentjes op tijd te kunnen spotten. Hun grootte hebben ze al mee, maar zijn ze stil genoeg om hun verstopplek niet vrij te geven en onopgemerkt te sluipen...? (we sluipen uiteraard buiten, warme kleding is de boodschap)

Zaterdag 25 januari 18u30-20u30: knutsel- en kookvergadering

Een echte scout weet hoe ze simpele boerenkost moet maken en een echte kapoen houdt wel eens van wat knutselen. Dus vandaag doen we het allebei.

Skoetje februari:

Zaterdag 1 februari : filmavond 17:00-19:00

Gezellig een filmpje kijken met lekkere snacks.

Zaterdag 8 februari 14:00-17:00 : Verkleed schaatsen te haasrode. kostprijs : 7,50 euro cash (indien mogelijk gepast)

ijsprins, brandweervrouw, drakendoder, politie en boef... we gaan de ijsbaan onveilig maken!! (disclaimer: we zetten veiligheid altijd voorop dus vergeet jullie handschoenen en dikke sokken niet!!!) CARPOOL om 13:30 op het kerplein Boutersem de eindebestemming: Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven