Kapoenen

Info-avond:
Voor iedereen die de grote lijnen van het scoutsjaar nog eens wilt (her)bekijken, de presentatie gebruikt op het infomoment wordt doorgemaild!

Vergaderingen:

25 sept. 2021 (14-17u), kennismakingsspel;
We vliegen er meteen in om de toon voor de rest van het jaar te zetten! Deze activiteit is perfect om de eerste vriendjes te maken en te proeven van het echte scoutsleven. Tot dan (met drinkbus!)

2 okt. 2021 (14-17u), startfeest; GAAT NIET MEER DOOR!!

9 okt. 2021 (14-17u) Het Fruitspel
Wie werpt het meeste vruchten van zich af en wie zit er net met de gebakken peren? Daar komen we deze vergadering achter in het grote fruitspel!
We trekken het bos in, dus doe iets stevig aan jullie voeten zodat we kunnen gaan met die banaan!!

16 okt. 2021 (14-17u) Sluipspel
Geraak jij onopgemerkt bij de tegenstander binnengeslopen? Of ben je zelfs grote boze Pépé te slim af?!
Vandaag halen we de spion in ons naar boven, dus trek maar niets te opvallend aan!

23 okt. 2021 (14-17u) Het Dinosaurusspel
Raptors, T-rexen en Pépésaurussen zullen het vandaag tegen elkaar opnemen in het grote dinospel.
Rauwch!

29-31 Oktober : HALLOWEENWEEKEND
We gaan op weekend!! Bekijk de weekendbrief met alle nodige info hier:
Sidenote: Uiteraard zullen we, ondanks het thema, de kapoenen niet de stuipen op het lijf jagen. We gaan het zeer speels houden, zorgen dat iedereen het naar hun zin heeft en dat iedereen goed slaapt :)

De volgende weken blijven nog even geheim, maar komen zeer binnenkort ook hier online.

De kapoenenleiding xx