Jin

Skoetje

5 Oktober 2019, 14u-17u Overgang

Hou je vast, want jullie hebben je nog niet bewezen! Zijn jullie uit het juiste hout gesneden om toe te treden tot de meest prestigieuze tak van Scouts Boutersem? Als je nu denk dat het organiseren van Hawajin bewijs genoeg was, vertrek maar! Tijdens deze vergadering zal duidelijk worden wie naar Chiro Roosbeek moet. We spreken af op het kerkplein! Achteraf vergaderen we nog even over de Premessage.

12 Oktober 2019, 13:30-22u Jeugddag en PreMessage

Iedereen die zich nog even kind wil voelen mag mee met de andere takken naar de jeugddag. Er wordt afgesproken om 13:30 aan de Gemeentelijke Basisschool. Vanaf 16u30 beginnen we op de scouts met het klaarmaken van de heerlijke PreMessage-maaltijd voor de leiding en het klaarzetten van de ludieke activiteiten. Als iedereen in een plezierige staat is, gaan we met onze beste dansschoentjes naar de Message.

18 Oktober - 20 Oktober 2019, Weekend

Om 19:40 afspraak op het station van Vertrijk. De nonnen en pater van Scouts Boutersem zullen de wereld eens laten zien wat zedig gedrag is op dit oerconservatieve radicaal-katholieke weekend!

25 Oktober 2019, 18:30-...    JinCafé

Op deze vrijdagavond nodigen we het O-Team, de ouders en andere sympathysanten uit op ons jincafé. Een zwoel muziek, een pak kaarten en beschonken volwassenen, plezier verzekerd dus!

26 Oktober 2019, 14u-17u Opruim JinCafé + Spel

Als het JinCafé niet opgeruimd is geraakt, doen we dat snel even en daarna spelen we een ziekkkkkkkkkk spel!

9 November 2019, 14u-... Voorbereiden Jinbar 2

We kleden de bunker in voor de jinbar van volgende week.

15 November 2019, 19u-... Jinbar 2

Laatste voorbereidingen + Lekker feesten en een paar shiften draaien