Jin

25/11: Margjinaal

Een bal in het mooiste van de betekenis. Nee, geen sportbenodigdheid of lichaamsdeel. Wel een feest van de vettigste aard. Kom gekleed zoals men er in sommige steden bijloopt (looking at you, Tienen), spreek zo plat mogelijk en zet een watertattoo in de vorm van een anker of de naam van je, ondertussen ex, lief op je schouder.

Opruim volgt meteen op het feest zodat we nadien allemaal een uiltje kunnen gaan knappen.

01/12, 20u-22u: Het-grote-Luca-wordt-16-spel

Jawel, jawel, je leest dat (al bij al verrassend) goed! Onze geliefde Luca geeft een Sweet Sixteen en jullie zijn allemaal uitgenodigd, net als Sinterklaas. Jullie leiding heeft een heus spel in petto om dit heuse ogenblik in de verf te zetten. Leuk? Leuk!

09/12: Dropping

Eén van de hoogtepunten van het jaar volgens de bron van de redactie. Terecht volgens de redactie. Die eerder vermelde betrouwbare bron wist de redactie ook te vertellen dat de leiding voordien zal deelnemen, onder lichte hunkering naar overwinning weliswaar, aan een bootcamp georganiseerd door twee van de meest gevreesde figuren op de scouts: Leichim & Leenroc. Daarbovenop ook nog eens het uitgelezen moment om samen met jullie vriendjes (lees: de givers) te spelen. Concrete info volgt nog.

Fluohest verplicht. Ja, echt verplicht!

15/12, 20u-22u: Kerstfeestje

We vieren weeral een verjaardag, dit keer helaas geen Sweet Sixteen. Wel een Sweet Two thousand, twenty-three, hoezee! Bij zulke verjaardagen hoort gezellig samen zijn en... Dit houdt de redactie nog even geheim, hihi.

PS: Denk al eens na waar je op reis wilt gaan, dan kunnen we op onderzoek!

Liefs,

Jullie kapoentjes aka leiding